Bröllopsfilmning

Vi erbjuder prisgaranti och inga dolda extra kostnader. Du har alltid möjlighet att träffa oss och vara säker på att vårt team dyker upp vid din ceremoni.

Paket 1

2 timmar

Ca: 20 minuter enkelt klippt film

6000 :-

Paket 2

4 TIMMAR

Ca: 40 minuter enkelt klippt film

11000 :-

Paket 3

6 TIMMAR

Ca: 60 minuter enkelt klippt film

14000 :-

Videofilmstudiotjänster – prislista

Företag som skickar förfrågningar till oss säljer ofta produkter eller tjänster vars värde är relativt lätt att fastställa. Filmproduktion, oavsett om det är ett dussintal andra material eller ett demonstrationsmaterial på flera minuter, är en komplicerad och varierad process, och dess slutliga effekt består av många faktorer.

Videoreklam, reklamfilmer

TV- och internetreklam. Kampanjvideo för användning i sociala medier, på externa monitorer, under presentationer, mässor, utbildningar och affärsmöten. Reklamvideo som visar ditt varumärke, produkt eller tjänst på ett enkelt och läsbart sätt.


Den uppskattade kostnaden för en videoreklam är cirka 5-15 tusen

Företagsbloggar innehållsmarknadsföringsvideo

Regelbundet förekommande videor i form av en videoblogg, instruktionsfilmer, tutorials, videoträning, DIY, presentationer, recensioner och videotester. Sådana filmer används i varumärkesreklam, kundutbildning, för att förklara hur en produkt eller tjänst fungerar och till exempel när man bygger ett expertvarumärke. 

Den beräknade kostnaden för att filma konferensen är cirka 5-20 tusen 

Filmning av konferenser och utbildningar

Filma hela konferenser och utbildningar eller filma utvalda fragment för marknadsföringsvideoproduktion. Sådana material kan användas på många sätt. Videor från hela presentationer kan vara en del av erbjudandet riktat till deltagarna. Reklamvideon kommer att vara en utmärkt reklam tack vare vilken konferensen eller utbildningen kommer att bli mer igenkännbar och fler människor kommer att delta i den.  

Den beräknade kostnaden för att filma konferensen är cirka 10-20 tusen 

VAD VI ANVÄNDER
 

Final Cut Pro X
Adobe Photoshop
OBS